top of page

BELEGGEN IN VASTGOED

Beleggen in vastgoed is een veilige investering.

Beleggen in vastgoed wordt steeds populairder. Vastgoed is een veilige vorm van investeren met een doorlopend hoog rendement. De toenemende populariteit van beleggen in vastgoed is niet voor niets: een belegging in vastgoed kent vele voordelen.​ De hypotheekrente is momenteel zeer laag en de huurprijzen liggen hoog. Hierdoor betaalt u relatief weinig voor een directe bron van relatief hoge inkomsten.

 

Wij zijn u graag van dienst als u in vastgoed wilt beleggen. Waar banken stoppen, beginnen wij. Zowel voor zakelijke als particuliere beleggers in vastgoed kunnen wij de financiering slim regelen.

DSC_0084.jpg

HOOG RENDEMENT

Een vastgoedbelegging brengt meer op dan spaargeld. Uw vermogen groeit voortdurend en is op een veilige manier geïnvesteerd. De waarde van vastgoed stijgt voortdurend, dus uw belegging wordt steeds meer waard.

HUURINKOMSTEN

Door te beleggen in verhuurde woningen, hebt u een maandelijks, vast inkomen in de vorm van betaalde huur. Uw investering werpt dus direct zijn vruchten af. Naast dit directe rendement 

bouwt u ook een indirect rendement op.

FISCAAL VOORDELIG

De huurinkomsten uit uw vastgoed worden niet in box 1, maar in box 3 belast. Dit zorgt voor fiscaal voordeel in verband met het heffingsvrije vermogen van 50.000 euro (en met een fiscale partner 100.000 euro).

 

DE VOORDELEN

Een vastgoedbelegging kent vele voordelen.

DSC_0079.jpg

BELEGGINGSPAND FINANCIEREN: ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ

Zakelijk of privé beleggen in vastgoed? SLIM bemiddelt in beide gevallen voor de financiering van uw beleggingspand. Zakelijke klanten breiden met onze hulp op een slimme en rendabele manier hun vastgoedportefeuille uit. SLIM denkt met u mee, wijst u op kansen en creëert mogelijkheden om uw groei te realiseren.

 

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed en bent u op zoek naar een hypotheek voor een huis dat u wilt verhuren? Een snel geregelde vastgoedhypotheek voor uw beleggingspand begint bij SLIM. Onze adviseurs begeleiden u graag door het gehele aankoopproces. 

 

VERANTWOORD BELEGGEN

SLIM beleggen in vastgoed met een maximaal rendement.

Beleggen in vastgoed vraagt om een investering. Wellicht hebt u zelf niet de kennis of expertise in huis om op een verantwoorde manier te lenen voor vastgoed. Een beleggingspand financieren is voor iedereen haalbaar bij SLIM Vastgoed Financiering. Met een eigen inbreng van slechts 15% koopt u al een beleggingspand. Waar de bank stopt, gaan wij verder.

Bij SLIM is zowel de doorgewinterde vastgoedbelegger als de beginner welkom. Met onze bemiddeling en adviezen bent u ervan verzekerd dat u verantwoorde keuzes maakt, wat uw situatie ook is. Wij werken met u samen en denken met u mee over hoe u het beste rendement behaalt op uw investering. U investeert immers om er beter van te worden.

Uw plannen voor een investering in commercieel vastgoed nemen vaste vormen aan zodra u bij SLIM Vastgoed Financiering over de drempel stapt. Wij helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring in de wereld van beleggingspanden en commercieel vastgoed. Of u nu al meerdere beleggingspanden in uw bezit hebt of op het punt staat uw eerste beleggingspand aan te kopen: bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn er niet alleen om u te helpen bij uw financieringsaanvraag, maar begeleiden u tijdens het hele aankoopproces. Hebt u vragen over het aankoopproces van uw commercieel vastgoed of over het koopcontract? Ook hiervoor kunt u terecht bij uw persoonlijke adviseur.

WIJ GAAN VERDER DAN DE BANK

Vandaag de dag zijn banken niet zo happig op de financiering van beleggingspanden. Bent u al voor uw financiering bij de bank geweest en is dit op niets uitgelopen? Dan helpen wij u graag verder.

Wij luisteren graag naar uw beleggingsplannen en denken in mogelijkheden. Waar de bank vasthoudt aan vaste risicocijfers waar u binnen of buiten valt, kijkt SLIM verder. Onze experts zoeken samen met u naar de mogelijkheid die het best past bij uw situatie.

 

In ons uitgebreide netwerk selecteren wij vervolgens de financiële partner die bij uw beleggingsplan past. Financieel goed geregeld!

Financieren met SLIM Vastgoed Financiering_edited.jpg

 
DIT DOEN WIJ

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

WAT IS UW BELEGGINGSPLAN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij horen graag wat uw beleggingsplan is. Uw persoonlijk adviseur bespreekt graag de mogelijkheden met u en helpt u graag bij het beleggen in vastgoed. Of u nu een ervaren belegger bent of als beginnend belegger wilt instappen: SLIM is een slimme keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw vrijblijvende adviesgesprek.

bottom of page