top of page

OVER ONS

Vastgoed financieren is onze passie.

SLIM Vastgoed Financiering biedt uitgebreide mogelijkheden en kennis. Wij helpen bij het oplossen van de meest complexe vraagstukken om uw vastgoedfinanciering met succes te doen slagen. Ons team bestaat uit experts die jarenlange ervaring hebben in de financiering van vastgoed. Ervaring bij de grootbanken én alternatieve financiering, zoals pensioenfondsen, family offices, crowdfunding en particuliere investeerders.

Wilt u zelf de expertise van SLIM Vastgoed Financiering ervaren? Neem dan contact met ons op. Een passie om te delen.

Financieren met SLIM Vastgoed Financiering? Ontmoet ons team met experts.

 

WIJ ZIJN SLIM.

Maak kennis. Wij ook graag met u.

Olaf Bijlsma van SLIM Vastgoed Financiering

OLAF BIJLSMA

Oprichter & Adviseur

Olaf speelt graag in op de klantbehoefte van vastgoedbeleggers en heeft SLIM Vastgoed Financiering opgericht. Hij heeft veel ervaring met financiers van commercieel vastgoed in Nederland en het buitenland. Met zijn gemotiveerde en resultaatgerichte houding verbindt hij beleggers met onze beste financiers.

Bart Klinkenberg van SLIM Vastgoed Financiering

BART KLINKENBERG

Adviseur

Sinds de start bij ons heeft Bart zijn toewijding en passie voor het vak laten zien. Met zijn sprankelende persoonlijkheid geeft hij extra dynamiek aan het team. Door zijn creativiteit, communicatief sterke vaardigheden en commerciële achtergrond is hij een aanwinst! Daar krijgen wij energie van bij SLIM.

Brahim Moussaoui van SLIM Vastgoed Financiering

BRAHIM MOUSSAOUI

Adviseur

Brahim is erg gedreven en heeft veel toewijding naar klanten toe onder andere door zijn topsport achtergrond. Zelf heeft hij op meerdere vlakken ervaring in  vastgoed, waaronder dealsourcing en vastgoed in het buitenland. Hij denkt met de klant mee om het maximale rendement eruit te halen.

Yoel Levy van SLIM Vastgoed Financiering

YOEL LEVY 

Adviseur

Yoel heeft door de snelle groei van SLIM, het team medio 2019 versterkt. Beleggingen in vastgoed en rendement op investeringen heeft, als afgestudeerd bedrijfseconoom, zijn interesse in het bijzonder. Het is voor hem dan ook geen onbekend terrein, zo investeert zijn familie al jaren in commercieel vastgoed.

Rani Babiker van SLIM Vastgoed Financiering

RANI BABIKER

Stagiair

Met veel interesse in de vastgoedwereld heeft Rani zich als stagiair aangesloten bij het team. Op deze manier wil hij zich ontwikkelen als student bedrijfskunde en zijn ambities verder uitwerken bij SLIM. Met een leergierige houding zet hij zich in om onze adviseurs te ondersteunen in de werkzaamheden.

Dylan Heyn van SLIM Vastgoed Financiering

DYLAN HEYN

Marketeer

Dylan heeft veel ervaring op het gebied van rendement, innovatie en strategische marketing. Daarnaast volgt hij nauwlettend de ontwikkelingen in de markt. Hij heeft een scherp oog voor detail en wat een bedrijf tot een succes maakt. Ook zijn ervaring in de financiële dienstverlening helpt om SLIM te laten groeien.

 
DIT DOEN WIJ

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

 

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Grenzeloos goed!

SLIM Vastgoed Financiering staat voor u klaar. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. 

Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Financieel goed geregeld. Lees meer over onze diensten.

bottom of page