top of page

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem meteen contact op. Wij staan voor u klaar.

Contact opnemen met SLIM Vastgoed Financiering

 

HIER ZIJN WIJ TE VINDEN

Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA Amsterdam

IMG_8070 VJ.jpg

ZO HELPEN WIJ KLANTEN AAN EEN VASTGOED FINANCIERING OP MAAT

SLIM Vastgoed Financiering adviseert zowel bedrijven als particuliere klanten. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd van financiers in Nederland, maar ook in het buitenland. Met onze hulp kunt u uw vastgoedportefeuille verder uitbreiden in heel Nederland. 

 

Koopt u een eerste beleggingspand of bent u al een ervaren vastgoedbelegger? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de financiering van uw beleggingspanden.

Contactgegevens

 

AFSPRAAK MAKEN

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact op.

Zoekt u een partij die met u meedenkt, u mogelijkheden aanreikt en u adviseert over de financiering van uw beleggingspand? Neem contact met ons op, SLIM staat voor u klaar!

OVER ONS.

Wij zijn SLIM en maken graag met u kennis!

SLIM Vastgoed Financiering heeft slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Benieuwd naar wie wij zijn?

bottom of page