INVESTEREN IN VASTGOED

Beleggingspanden financieren met SLIM! Grenzeloos goed.

U wilt investeren in vastgoed. Hiervoor zoekt u een betrouwbare partner die u op financieel vlak kan helpen om uw idee werkelijkheid te maken. Uw eisenlijst is helder:

 • u wilt maximaal rendement op uw investering;

 • u wilt een financiering van uw plan die past bij uw situatie;

 • u zoekt zekerheid en wilt de handen ineenslaan met een partner met expertise.

Die partner is SLIM. Onze experts hebben jarenlange ervaring in commercieel vastgoed. U kunt op ons rekenen: wij laten u graag de uitgebreide mogelijkheden zien. Wij kijken naar uw feitelijke situatie en denken in mogelijkheden, ook waar de bank dat niet doet.

 

INVESTEREN MET SLIM

Wij zijn SLIM. En helpen u graag met uw beleggingspand financieren. 

SLIM Vastgoed Financiering verzorgt uw investering in vastgoed op uw manier. U wilt uw vermogen investeren in nieuw vastgoed, maar wilt niet onnodig tijd investeren in onroerend goed.

Wij snappen het verschil en begeleiden u daarom tijdens het gehele aankoopproces. Van aankoop tot hypotheek: uw adviseur van SLIM Vastgoed Financiering helpt u erbij. Hebt u een vraag over uw beleggingspand of over een financieel detail? U belt uw adviseur en krijgt direct antwoord. Slim dus, om voor SLIM te kiezen.

 

Voor wie?

Wilt u beleggen in commercieel vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar voor:

 • starters die nooit eerder hebben geïnvesteerd in vastgoed;

 • ervaren vastgoedinvesteerders die hun portefeuille willen uitbreiden;.

 • vastgoedbeleggers die hun vastgoedportefeuille willen herfinancieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij nemen graag uitdagingen aan. Heeft uw bank uw investeringsplannen afgewezen? Kom eens bij ons langs, wij zoeken voor u een financier die uw belegging werkelijkheid kan maken.

 

Onze werkwijze

Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw aanvraag, volgen wij steeds het volgende stappenplan:

 1. U bent van harte welkom bij ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. U maakt kennis met uw adviseur en legt uw plannen aan hem voor. Dit gesprek kan plaatsvinden bij SLIM in Amsterdam of op elke door u gewenste locatie.

 2. Uw adviseur gaat aan de slag met uw plannen en stelt een vrijblijvend advies op maat voor u samen. Aan de hand van dit advies besluit u wat uw vervolgstappen zijn.

 3. Geeft u groen licht, dan selecteren wij binnen ons uitgebreide netwerk financiers die bij uw plan passen. Wij geven u verschillende opties en bespreken deze mogelijkheden transparant met u. Zo helpen wij u de beste keuze maken.

 4. Als u uw keuze hebt gemaakt, zetten wij de aanvraag van uw financiering in werking. Dat proces duurt een stuk korter dan bij een reguliere hypotheek. Hebt u met spoed een financiering nodig? Al binnen 3 werkdagen is het mogelijk uw financiering af te ronden. Bij ons geen onnodige wachttijd!

Investeren in onroerend goed: de voordelen

Investeren in vastgoed: het klinkt als een goed slim idee. Wij hebben goed nieuws: het is ook een goed slim idee. We leggen u graag uit waarom.

 • Kies voor zeker rendement! Spaargeld brengt maar weinig op. Investeren in vastgoed is een veilige manier om uw vermogen te laten groeien. U profiteert doorlopend van de groeiende waarde van uw beleggingspand.

 • Profiteer dubbel van de huidige vastgoedmarkt. Investeert u in een beleggingspand om te verhuren, dan hebt u te maken met een lage hypotheekrente (en dus lage kosten) en hoge huurprijzen (dus gegarandeerd hoge maandelijkse inkomsten).

 • U hebt fiscaal voordeel: door uw beleggingspand privé aan te kopen, worden de huurinkomsten belast in box 3. Dit levert u een fiscaal voordeel op door het heffingsvrije vermogen van 50.000 euro in box 3. (en met fiscale partner 100.000 euro).

 • U hebt doorlopend inkomen met weinig inspanning. Uw vastgoed is, eenmaal aangekocht en verhuurd, een doorlopende bron van inkomsten.

 

Waarom kiezen voor SLIM?

Wij zijn SLIM. En helpen u graag. 

SLIM Vastgoed Financiering is er voor iedereen die wil investeren in vastgoed op een veilige, verantwoorde en vooral slimme manier.

Wij kunnen natuurlijk prachtige verhalen vertellen over hoe goed we ons werk doen. We geven u echter liever de redenen waarom klanten voor ons (blijven) kiezen.

 • SLIM is er om u te leren investeren in vastgoed. Ook als u geen uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt hebt, bent u van harte welkom. We doen niet alleen ons werk door investeerders en financiers samen te brengen, maar zijn ook enthousiast over ons werk. Daarom vertellen we u graag alles over onze expertise. U bent bij ons niet alleen welkom voor een connectie met een financier die bij u past, maar ook voor tips over hoe u slim investeert in vastgoed.

 • Investeren in vastgoed met weinig geld? Geen probleem bij SLIM. Met een eigen inbreng van 15% kunt u al een beleggingspand financieren bij SLIM.

 • Vrijblijvend, gratis adviesgesprek. Hebt u een perfect beleggingspand gevonden om in te investeren maar weet u niet goed waar te beginnen? Kom gerust eens bij ons langs. Wij adviseren u graag over de manier van investeren die past bij u en uw wensen.

 • Een zee aan mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van financiers en kunnen u dus uiteenlopende financieringsmogelijkheden aanbieden. Bij ons vindt u de financiering die bij u past.

 

 

Meer informatie?

Neem eenvoudig contact met ons op.

Wilt u meer informatie over uw investering in vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in!