top of page

VASTGOEDHYPOTHEEK

Veilig beleggen in commercieel vastgoed met een hoog rendement.

Op zoek naar een hypotheek voor uw commercieel vastgoed? U heeft wellicht een beleggingspand op het oog of al meerdere beleggingspanden in uw bezit en wilt uw portefeuille uitbreiden. Of u vraagt zich juist af of investeren in vastgoed iets voor u is.

Bij SLIM bent u aan het juiste adres voor een vastgoedhypotheek. Onze adviseurs hebben al vele beginnende en ervaren beleggers aan een hypotheek voor hun beleggingspand geholpen. Zij staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen over de vastgoedmarkt en de mogelijkheden van een vastgoedhypotheek voor uw beleggingspand.

DSC_0160.jpg

 

WAAROM INVESTEREN?

Dit is het voordeel van investeren in commercieel vastgoed!

Beleggen in commercieel vastgoed is zowel op zakelijk als op particulier vlak een slimme manier van investeren. Veel investeerders breiden hun portefeuille uit of zetten hun eerste stap op de markt van commercieel vastgoed. Zij kiezen voor beleggen in vastgoed om de volgende redenen:

DE ALSMAAR STIJGENDE WAARDE VAN VASTGOED

Vanwege de snel stijgende waarde van beleggingspanden zien wij bij SLIM steeds meer mensen informatie aanvragen over een hypotheek voor commercieel vastgoed. De stijgende woningprijzen zorgen er daarnaast ook voor dat veel mensen overwaarde hebben op hun woonhuis. Hierdoor beschikken zij gemakkelijk over een startvermogen om een hypotheek voor een tweede woning te kunnen aanvragen.

DE LAGE OPBRENGST VAN SPAARGELD OP DE REKENING

Sparen loont niet, waardoor andere vormen van vermogensbelegging aantrekkelijker worden, bijvoorbeeld investeren in vastgoed dat snel in waarde stijgt.

​HET DIRECTE RENDEMENT DAT EEN INVESTERING IN VASTGOED OPLEVERT

Een aangekocht beleggingspand levert u direct geld op: u ontvangt elke maand de huurinkomsten. U betaalt dus niet alleen maandelijks uw hypotheek op uw beleggingspand, maar hebt een stabiele bron van inkomsten die hier tegenover staat.

De adviseurs van SLIM Vastgoed Financiering

EEN VASTGOEDHYPOTHEEK VIA SLIM 

Bij SLIM streven we ernaar om investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk te maken. Hebt u een geschikt beleggingspand gevonden, maar wil de bank u geen hypotheek voor een tweede woning verstrekken? Wij verstrekken vastgoedhypotheken waarbij we tot wel 85% van de waarde van uw beleggingspand financieren.

Wij zijn uw partner voor uw hypotheek voor een tweede huis voor de verhuur, maar helpen u ook uw bedrijfspand te financieren. Onze adviseurs doen meer dan adviseren over de hypotheek voor uw beleggingspand. Zij zetten hun diepgaande marktkennis en ervaring in de hypothecaire markt graag voor u in om niet enkel de aanvraag van uw vastgoedhypotheek, maar het gehele aankoopproces te begeleiden.

 

TWEEDE HUIS VERHUREN

Hypotheek voor verhuur van uw tweede huis.

U wilt een zekere bron van inkomsten genereren door een tweede huis te kopen voor de verhuur. Dit levert u verschillende voordelen op:

  • Het rendement op uw vermogen is veel groter dan wanneer u spaart;

  • De verhuur van de woning levert een stabiele inkomstenbron op;

  • Uw extra inkomsten vallen in box 3, wat u fiscaal voordeel oplevert door het heffingsvrije vermogen binnen deze box van 50.000 euro (of 100.000 euro met een fiscale partner).

Om uw tweede huis voor de verhuur te financieren, is een hypotheek nodig.

SLIM kijkt op een slimme manier naar uw hypotheekaanvraag: wij kijken naar de feiten. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld ook de waardestijging van uw beleggingspand en de huuropbrengst van uw vastgoed meenemen in de berekening van uw hypotheek. Hierdoor is er bij ons meer mogelijk dan bij de grootbank. Voor ons is dit vanzelfsprekend: wij denken niet in risico’s, maar in mogelijkheden.

VASTGOEDHYPOTHEEK VOOR BEDRIJFSPANDEN

Wij verzorgen niet alleen uw hypotheek voor een tweede woning, maar ook uw hypotheek voor uw bedrijfspand. Ook hierin houden wij van uitdaging. Is het u niet gelukt de bank te overtuigen van uw investering in een bedrijfspand? Wij nodigen u graag uit uw ideeën te komen toelichten en bekijken uw aanvraag van een vastgoedhypotheek realistisch.

SLIM helpt u om uw financiering te realiseren tegen voorwaarden die bij u passen. Juist als de bank u na uw financieringsaanvraag voor een bedrijfspand een afwijzing heeft gegeven, bent u bij ons van harte welkom. Wij gaan verder waar de bank stopt: wij bekijken de financiering van uw beleggingspand door te starten bij uw mogelijkheden.

DSC_0079.jpg

 
DIT DOEN WIJ

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

SLIM GEREGELD!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij SLIM maken we graag van iedereen die contact met ons opneemt een investeerder in vastgoed. Daarom doen we dit werk: we zoeken continu naar financieringsmogelijkheden voor onze klanten en breiden daarom ons netwerk van financierders steeds uit. Zo kunnen wij iedere klant koppelen aan een passende vastgoedhypotheek en verstrekker van die hypotheek.

Of u nu een beginnend vastgoedbelegger bent of uw bestaande portefeuille wilt uitbreiden: uw hypotheek voor verhuurd onroerend goed slim regelen doet u bij ons.

bottom of page