top of page

FINANCIEREN

Vastgoedfinancieringen met SLIM! Grenzeloos goed.

U wilt een beleggingspand financieren en bent daarvoor op zoek naar een hypotheek. Voor zowel zakelijk als particulier investeren in vastgoed is SLIM uw aangewezen partner. Onze enthousiaste en gedreven adviseurs zorgen voor overzicht en zekerheid. Zij hebben veel ervaring in de financiering van beleggingspanden, herkennen kansen en valkuilen en zetten deze kennis graag voor u in.

Wilt u een beleggingspand financieren? Wij bedienen zowel ervaren beleggers met een uitgebreide vastgoedportefeuille als beginnende vastgoedbeleggers. Bel ons vrijblijvend en wij kijken graag samen met u naar uw mogelijkheden!

DSC_0103.jpg

 

ONZE WERKWIJZE

Bij SLIM pakken we de financiering van uw beleggingspand als volgt aan.

ADVIES OP MAAT

Wij maken graag eerst kennis en luisteren naar uw plannen voor de financiering van uw vastgoedportefeuille. Uw adviseur schetst een volledig beeld van uw mogelijkheden voor nu én in de toekomst. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

FINANCIERING

Met ons uitgebreide netwerk van financiers heeft u altijd een aantrekkelijke rente tegen gunstige voorwaarden. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaat uw adviseur direct aan de slag. Een definitieve offerte ontvangen is al mogelijk binnen enkele werkdagen.

DUURZAME TOEKOMST

Ook in de toekomst blijven wij graag met u in contact. Maandelijks delen wij ontwikkelingen uit de vastgoedmarkt en kijken voortdurend naar uw situatie. Zodra er nieuwe kansen ontstaan, dan staat het team van SLIM met advies voor u klaar. Grenzeloos goed!

IMG_8070 VJ.jpg

UW BELEGGINGSPAND FINANCIEREN MET SLIM: EEN SLIMME ZET!

Bij ons zit u goed voor zowel zakelijke als particuliere vastgoedfinanciering. De financiering van een bedrijfspand of van een tweede huis zijn beide slimme manieren om uw vermogen op een natuurlijke manier te doen groeien én direct rendement te zien van uw investering.

 

SLIM helpt u om uw financiering te realiseren tegen voorwaarden die bij u passen. Juist als de bank u na uw financieringsaanvraag voor een woonhuis of bedrijfspand een afwijzing heeft gegeven, bent u bij ons van harte welkom. Onze experts gaan verder waar de bank stopt: wij bekijken de financiering van uw beleggingspand door te starten bij uw mogelijkheden.

 

MAXIMALE FINANCIERING

Wij zijn SLIM. En helpen u graag met uw beleggingspand financieren. 

Bij veel banken kunt u voor de financiering van uw commercieel vastgoed maximaal 70% van de woningwaarde lenen. Bovendien dient u aan vele voorwaarden te voldoen als u voor deze 70% in aanmerking wilt komen. 

 

Bij SLIM bekijken we het slim. U koopt een pand en sluit daarvoor een hypotheek af, maar ziet vervolgens ook direct opbrengsten ontstaan uit uw verhuurd onroerend goed in de vorm van huurinkomsten. Verder bent u de bezitter van een object dat niet snel zijn waarde verliest. Deze positieve factoren nemen wij mee in de berekening van de maximale financiering voor uw beleggingspand.

Ook een financiering van 75% of 85% van de woningwaarde is geen probleem bij SLIM. 85% is de maximale financiering voor uw beleggingspand als u besluit via SLIM uw beleggingspand te financieren. Tevens is er vaak de mogelijkheid om de verbouwing van het pand mee te financieren. Neem gerust contact met ons op over de financiering van uw beleggingspand. Onze adviseurs vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn om een beleggingspand aan te kopen.

EEN VASTGOEDHYPOTHEEK VIA SLIM

Zakelijk of privé beleggen in vastgoed? SLIM bemiddelt in beide gevallen voor de financiering van uw beleggingspand. Zakelijke klanten breiden met onze hulp op een slimme en rendabele manier hun vastgoedportefeuille uit. SLIM denkt met u mee, wijst u op kansen en creëert mogelijkheden om uw groei te realiseren.

 

Wilt u als particulier beleggen in vastgoed en bent u op zoek naar een hypotheek voor een huis dat u wilt verhuren? Een snel geregelde vastgoedhypotheek voor uw beleggingspand begint bij SLIM. Onze adviseurs begeleiden u graag door het gehele aankoopproces. 

Slim.amsterdam.jpg

 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

AFSPRAAK MAKEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

SLIM staat niet alleen voor slimme, maar ook voor snelle vastgoedfinanciering. Ons team is op elkaar ingespeeld en heeft directe contacten met geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en duurt de aanvraag tot financiering van uw beleggingspand slechts enkele werkdagen.

Zoekt u een partij die met u meedenkt, u mogelijkheden aanreikt en u adviseert over de financiering van uw beleggingspand? Bij SLIM staan wij altijd voor u klaar.

bottom of page