top of page

 

DISCLAIMER

Dit is onze algemene verklaring.

 

Wie wij zijn

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

Informatie

De op deze website of in andere (online) communicatiemiddelen weergegeven informatie wordt door SLIM Vastgoed Financiering B.V. met zorg samengesteld, maar voor de juistheid of volledigheid kan SLIM Vastgoed Financiering B.V. niet instaan. De op deze website weergegeven informatie is uitsluitend ter indicatie en kan zonder voorafgaande aankondiging op ieder moment worden gewijzigd.

Copyright

Deze site geniet van auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze (potentiële) klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Alle beelden op deze site zijn eigendom van SLIM Vastgoed Financiering B.V. en MITCH BLAAUW Fotografie, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van is het niet toegestaan gebruik te maken van deze beelden.

Aansprakelijkheid

SLIM Vastgoed Financiering B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toepasselijk recht

Op deze site en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

 

Functionaliteit

SLIM Vastgoed Financiering B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Klachtenregeling

Een hoge kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij ontzettend belangrijk. Heeft u toch een klacht over een product, onze dienstverlening of de dienstverlening van een adviseur? Laat het dan gerust aan ons weten. U kunt uw klacht eenvoudig indienen via ons contactformulier. Goed om rekening mee te houden:

  • Dien uw klacht zo compleet mogelijk in. Dit helpt ons bij het oplossen van de klacht.

  • Heeft u een klacht gemeld? Wij streven naar een inhoudelijke reactie binnen 10 werkdagen.

Contactgegevens

Bekijk de contactgegevens van SLIM Vastgoed Financiering B.V.

 

CONTACT OPNEMEN

Eenvoudig en snel. Goed geregeld!

SLIM Vastgoed Financiering staat voor u klaar. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. 

Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Financieel goed geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op om een adviesgesprek te plannen.

bottom of page