top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverOlaf van SLIM

Beleggingspand financieren via SLIM Vastgoed Financiering

Beleggingspand financieren via SLIM Vastgoed Financiering

Het kan een hele opgave zijn om uw beleggingspand te financieren. Banken verstrekken vaak enkel financieringen voor panden die zij courant genoeg vinden of zijn niet bereid om 85% van de waarde van het pand te financieren. Hierdoor wijken veel particulieren en bedrijven af van de traditionele route wat betreft financieren, en gaan ze steeds vaker direct naar bedrijven die bemiddelen in vastgoed financieringen, zoals SLIM Vastgoed Financiering.


Ook zijn banken vaak minder geneigd om financieringen te verstrekken aan particulieren, waardoor de drempel tot beleggen in de vastgoedmarkt voor particulieren alleen maar hoger komt te liggen. En dat terwijl vastgoed nog altijd een relatief veilige belegging is.


Iedereen hoort toegang tot de vastgoed markt te hebben

Iedereen die wat spaargeld aan de kant heeft gezet en dat wil investeren hoort toegang te hebben tot de vastgoed markt. Althans dat is de visie van SLIM Vastgoed financiering. Dat proberen wij ook te realiseren door zo goed mogelijk mee te denken met de mensen die bij ons komen voor de financiering van een beleggingspand. Onze adviseurs nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en mee te denken in de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Wij werken niet met standaard oplossingen. Wij denken écht met u mee en gaan voor een oplossing op maat.


Waarom juist beleggen in vastgoed?

Zoals bij veel mensen bekend is beleggen in vastgoed over het algemeen een veilige keuze. Wij snappen dus heel goed dat u op zoek bent naar een manier om uw beleggingspand te financieren. Graag zetten we kort op een rij waarom wij enthousiast worden van investeren in vastgoed.


De stijgende waarde van vastgoed

Historisch gezien stijgt vastgoed altijd. Natuurlijk zijn er af en toe kleine dipjes en prijsdalingen, maar wanneer we kijken naar de historie van de vastgoedmarkt zijn er zelden momenten geweest dat beleggen in vastgoed echt een slecht idee was.


De lage rente of zelfs kosten van het hebben van spaargeld

Tot voor kort bracht sparen altijd nog wat inkomsten met zich mee. Tegenwoordig zijn deze inkomsten echter zo minimaal dat het eigenlijk niet meer de moeite waard is. In sommige gevallen betaalt men zelfs rente over zijn of haar spaargeld. Hierdoor gaan mensen op zoek naar oplossingen om wel wat te verdienen met het spaargeld dat ze opzij hebben gezet.


Het directe rendement dat een investering in vastgoed met zich meebrengt

Wanneer u een beleggingspand financiert en daarna verhuurt, ontvangt u direct inkomsten uit uw belegging. U zult maandelijks huurinkomsten ontvangen, waardoor u direct rendement ziet uit uw investering!


Een beleggingspand financieren via SLIM Vastgoed Financiering

Bij SLIM willen we investeren in vastgoed dus voor iedereen mogelijk maken. Wanneer uw bank u geen financiering wil verstrekken, denken wij verder met u mee. Wij denken altijd in oplossingen en zijn ervan overtuigd dat aan bijna iedere situatie wel een mouw te passen valt. Daarnaast zijn onze adviseurs door hun diepgaande kennis en ervaring in de hypothecaire markt niet alleen in staat om uw vastgoedhypotheek aanvraag te begeleiden, maar kunnen ze in het hele aankoopproces met u meekijken en u voorzien van de juiste kennis. Hierdoor stopt onze samenwerking niet bij de verstrekking van de hypotheek, maar kijken we ook in een verder stadium met u mee.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


Comments


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page