top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverDylan van SLIM

Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Het nieuwe jaar staat over ruim een week dan toch echt voor de deur! Een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Het was een bijzonder jaar met veel gebeurtenissen en grote veranderingen op de woningmarkt.

SLIM is ontzettend gegroeid, daarom is ons hoofdkantoor eerder dit jaar verhuisd naar Breukelen. Uiteraard kunnen we u ook blijven ontvangen op één van onze servicepunten in Amsterdam, Laren of Rotterdam.

Ook zullen onze klanten steeds vaker te maken krijgen met onze nieuwe collega’s: Bart Klinkenberg en Brahim Moussaoui. Inmiddels werken ze beiden al geruime tijd als adviseur bij SLIM! Op onze website vindt u meer informatie over ons team.

We wensen u graag fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2023. Ook het komende jaar staan we natuurlijk weer voor u klaar!

Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


Comments


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page