top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverOlaf van SLIM

Huizenprijzen blijven stijgen tot 2021


Huizenprijzen blijven stijgen tot 2021
Huizenprijzen stijgen tot 2021

Volgens ABN AMRO blijven de huizenprijzen stijgen tot 2021. De prijsstijging zal naar verwachting wel lager zijn, omdat het vertrouwen in de woningmarkt is afgenomen.


Dit jaar wordt een prijsstijging verwacht van 6%. Voor 2020 wordt een prijsstijging van 4% verwacht. De toename ligt iets boven het historisch gemiddelde door de aanhoudende lage hypotheekrente en krapte op de woningmarkt.


Heeft u overwaarde op uw eigen woning of uw beleggingspanden? Dan kunt u de overwaarde gebruiken om een eerste beleggingspand aan te kopen of uw vastgoedportefeuille verder uitbreiden. Wij helpen u daar graag bij.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Comments


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page