top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverMarloes van SLIM

Uw eerste beleggingspand kopen

Uw eerste beleggingspand kopen - SLIM Vastgoed Financiering

Wilt u uw eerste beleggingspand gaan kopen? Super leuk natuurlijk, maar ook wel erg spannend. Want hoe werkt dat nu allemaal en waar moet u eigenlijk beginnen. Het idee klinkt heel logisch, u koopt een pand en verhuurt dit dan tegen een huurprijs waardoor u passief inkomen verdient. Daarnaast stijgt uw pand ook nog jaarlijks in waarde, waardoor uw investering alleen maar interessanter wordt. Maar hoe weet u wat een goed beleggingspand is? Hoe bepaalt u welke huurprijs u moet vragen? En hoe krijgt u de financiering rond om uw pand te kopen?


Dit zijn vragen waar iedereen die zijn eerste beleggingspand gaat kopen tegenaan zal lopen. En niet alleen mensen die hun eerste beleggingspand kopen. Ook bij de tweede, derde of tiende aankoop blijven dit ingewikkelde zaken. De wereld van beleggen verandert namelijk constant. De rente op een hypotheek kan nogal fluctueren, panden dalen en stijgen in waarde en huurprijzen zijn ook nooit constant hetzelfde. Het is dus een erg volatiele wereld, waar veel bij komt kijken. Iets wat veel mensen onderschatten wanneer ze de aankoop van een beleggingspand overwegen.


SLIM Vastgoed Financiering helpt

Omdat dit alles zo ontzettend gecompliceerd is, is het wellicht prettig om advies in te roepen van een partij die hier op dagelijkse basis mee bezig is. Vooral bij de aankoop van uw eerste beleggingspand kunnen wij dit eigenlijk niet genoeg aanraden. Wij hebben meerdere keren gezien dat beleggers fouten maken die onnodig zijn en die ze ontzettend veel geld gekost hebben.


Wij van SLIM Vastgoed Financiering zijn hier om te zorgen dat u geen onnodige fouten maakt, en dat uw financiering in ieder geval op de best mogelijke manier geregeld is.


Vastgoed financiering bij de aankoop van uw eerste beleggingspand

In veel gevallen is het aan te raden om gebruik te maken van vastgoed financiering bij de aankoop van uw eerste beleggingspand. Vooral met de huidige rentestand, al is deze in het eerste kwartaal van 2022 wel behoorlijk gestegen, kan het erg aantrekkelijk zijn om uw koopkracht uit te breiden met een financiering. Het is in veel gevallen mogelijk om een financiering te realiseren van 80%, en in sommige gevallen tot wel 85% van de waarde. Dit kan voor zowel zakelijke als particuliere investeerders.


Wellicht denkt u bij het ontvangen van financieringsadvies niet direct aan een partij als ons, aangezien u gewend bent om dit bij een bank te doen. Echter kijken wij juist verder dan banken. Het komt bij ons regelmatig voor dat wij een afgewezen financieringsaanvraag van een bank wel kunnen realiseren, simpelweg omdat wij veel meer kijken naar de mogelijkheden.


We beschikken over een uitgebreid team van adviseurs die ervaring hebben opgedaan in verschillende branches en nu een top team vormen van adviseurs voor vastgoed financiering. Deze adviseurs staan uiteraard voor u klaar wanneer u vragen heeft over het investeren in uw eerste beleggingspand. Wij spreken veel mensen die overwegen om de stap te maken, en we helpen u graag bij het doorhakken van de knoop. Neem dus direct contact met ons op om de eerste stap te zetten naar uw eerste beleggingspand.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


Comments


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page