top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverOlaf van SLIM

Huiseigenaren sinds 2013 hebben gemiddeld €88.000,- overwaarde


Overwaarde eigen woning opnemen voor aankoop beleggingspanden
Overwaarde eigen woning

De woningprijzen stijgen sinds 2013 en liggen inmiddels boven het niveau van de vorige piek in 2008. Wie in 2013 een woning heeft gekocht, kan bij verkoop een gemiddelde winst van €88.000,- maken. Dat is de conclusie van woningmarktonderzoeker Calcasa in een nieuw rapport over de woningmarkt. Er zijn wel grote regionale verschillen. Zo is de gemiddelde winst in Amsterdam €227.000,- en in Enschede ‘slechts’ €47.000,-.


Hoewel de huizenprijzen niet meer zo hard stijgen als in de afgelopen jaren, gaan die door de krapte op de woningmarkt nog wel steeds omhoog. ABN AMRO verwacht dat de gemiddelde woning nog tot 2021 in waarde blijft stijgen.


Wilt u de overwaarde van uw huidige woning opnemen om te investeren in een beleggingspand? Wij helpen u daar graag bij.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Kommentare


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page