top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverDylan van SLIM

Vastgoedhypotheek berekenen? SLIM Vastgoed Financiering helpt

Vastgoedhypotheek berekenen? SLIM Vastgoed Financiering helpt

Vraagt u zich af hoeveel u kunt lenen bij het afsluiten van een vastgoedhypotheek? Wij helpen u graag met het berekenen van de hoogte van uw vastgoedhypotheek. Wellicht kunt u zelf al een kleine rekensom maken om te bekijken wat u kunt lenen.


Hoeveel kan ik lenen? Bereken uw vastgoedhypotheek

Bent u aan het overwegen om vastgoed te gaan kopen middels een financiering? Dan is het goed om te weten hoeveel u kunt lenen, en hoeveel u zelf dus zult moeten financieren. Een vuistregel die de afgelopen jaren veelvuldig gebruikt is, is de volgende: u kunt vier keer zoveel lenen als dat u zelf investeert. Stel dat u 100.000 euro investeert, dan kunt u 400.000 euro lenen. Dit komt namelijk doordat het mogelijk is om 80% van de marktwaarde in verhuurde staat te financieren. Echter moeten we hier wel direct bij vermelden dat het tegenwoordig steeds gebruikelijker is om tot 85% te financieren. Hierdoor kunt u wellicht nog meer lenen dan u oorspronkelijk gedacht had!


Mocht u echter precies willen weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de financiering van commercieel vastgoed, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag door deze ingewikkelde wereld heen, en onze adviseurs voorzien u uiteraard van het best mogelijke advies. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van vastgoedhypotheken.


Wat is een vastgoedhypotheek én waarom zou ik deze af willen sluiten?

De naam vastgoedhypotheek geeft uiteraard al voor een groot deel weg wat dit inhoudt. Het is een hypotheek om commercieel vastgoed mee te financieren, oftewel mensen die een vastgoedhypotheek af willen sluiten omwille van het financieren van een beleggingspand. Dat is namelijk een van de voornaamste redenen om een vastgoedhypotheek af te sluiten. Een beleggingspand levert een erg leuk rendement op. Zeker wanneer u deze verhuurt aan een derde partij. Hiermee kunt u namelijk een huursom vragen die vaak hoger is dan uw maandelijkse hypotheeklasten. Dit levert dus al het nodige rendement op. Daarnaast stijgt vastgoed in de meeste gevallen ook nog eens in waarde, zeker wanneer u het juiste pand uitkiest.


Beleggen in vastgoed kan dus enorm interessant zijn. De meeste mensen doen dit dan ook middels een vastgoedhypotheek. Hierdoor is er financieel meer mogelijk, en neem je vaak ook minder risico dan wanneer je instapt met volledig eigen kapitaal. Bent u nu van plan om uw eerste beleggingspand te kopen, lees dan eens het nieuwsbericht wat wij recentelijk gepubliceerd hebben met betrekking tot het kopen van uw eerste beleggingspand. Ook de meer ervaren belegger kan uiteraard bij ons terecht voor advies.


Waarom SLIM Vastgoed Financiering?

SLIM Vastgoed Financiering pakt zaken anders aan. Wij zijn vaak in staat om financieringsverzoeken die afgewezen zijn door banken wel te realiseren. Simpelweg omdat wij zaken anders benaderen. Wij kijken meer naar het rendement dat de mogelijke belegging kan realiseren, waardoor wij in staat zijn om andere eisen te hanteren. Wilt u meer weten over hoe wij zaken SLIM en anders aanpakken? Kom dan gerust een keer langs op onze locatie, of neem contact met ons op!


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


コメント


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page