top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverDylan van SLIM

Vastgoedfinanciering voor particulieren

Vastgoedfinanciering voor particulieren

Vastgoedfinanciering als particulier, voor veel mensen klinkt het als een droom. Toch zijn er meer mensen mee bezig dan men zou verwachten, wellicht ook wel in uw omgeving. Wij krijgen namelijk erg vaak de vraag of het mogelijk is om als particulier een investering te doen in vastgoed. Op die wijze willen ze dan graag een passief inkomen genereren. En geef ze eens ongelijk!


Vaak zijn er maatwerkoplossingen nodig voor particulieren die willen investeren in vastgoed. Om als particulier in aanmerking te komen voor een vastgoedfinanciering zijn er wel wat vereisten, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Bij SLIM zijn de mogelijkheden altijd ruimer, aangezien wij in staat zijn om tot maar liefst 85% van de waarde van het pand of de woning te financieren. Dit percentage ligt bij banken een stuk lager. Onze kennis, expertise en contacten biedt ons de kans om meer flexibel te zijn dan andere partijen. En dat is gunstig voor onze klanten.


Investeren in vastgoed als particulier

Het is ook zeker de moeite om u hierin te verdiepen. Wanneer u als particulier een vastgoedfinanciering kunt krijgen, kunt u namelijk erg snel beginnen met het genereren van een extra inkomen. Zoals bekend stijgen de huizenprijzen historisch gezien bijna altijd en daarnaast ontvangt u direct een goede huurprijs voor uw pand.


Of het nu gaat om uw eerste financiering die u wilt gebruiken om een pand te kopen of dat u reeds een ervaren belegger bent met een uitgebreide beleggingsportefeuille. Bij SLIM Vastgoed Financiering kunt u altijd terecht. Onze enthousiaste adviseurs gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Door de ervaring in het financieren van vastgoed voor particulieren zijn zij snel in staat om kansen te herkennen en valkuilen te vermijden.


Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van financiers en kunnen hierdoor aantrekkelijke rentes aanbieden, tegen gunstige voorwaarden. Samen gaan wij op zoek naar een investering met passende financieringsvoorwaarden. Een hypotheek op maat.


Meer dan enkel financieringen

Bij SLIM stopt de dienstverlening niet wanneer we een financiering voor u hebben geregeld. Wij begeleiden onze klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed. Wij denken graag met u mee en staan altijd klaar om u te voorzien van advies.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


Comments


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page