top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverOlaf van SLIM

Waarom investeren in vastgoed?


Investeren in vastgoed
Investeren in vastgoed

Sparen loont niet meer. We ontvangen bijna geen rente op de spaarrekening. Daarom zoeken veel mensen naar een alternatief om hun spaargeld wel te laten renderen. Een van de alternatieven is het beleggen in vastgoed.


Er komen steeds meer startende vastgoedbeleggers op de woningmarkt. Starters die hun spaargeld niet meer op de spaarrekening laten staan, maar gaan investeren in de aankoop van een beleggingspand. En starters die hun oude woning niet verkopen, maar gaan verhuren.


Investeren in vastgoed is een makkelijke manier om rendement te behalen op uw spaargeld. Naast het spaargeld, is het belangrijk dat de bank een deel van de investering mee wil financieren. Over het geleende geld betaalt u rente, maar door de huurinkomsten wordt er meer rendement behaald dan aan rente wordt betaald. Vastgoed kopen om te verhuren is een interessante investering nu de spaarrente én hypotheekrente laag zijn.


De waarde van vastgoed kent een stijgende trend in de afgelopen decennia. Binnen een aantal jaren kunt u al flinke overwaarde hebben op uw beleggingspand. Deze overwaarde kunt u weer gebruiken om meer beleggingspanden aan te kopen en meer rendement te behalen.


De meeste vastgoedbeleggers kopen hun beleggingspanden in privé aan. De huurinkomsten worden dan niet belast in box 1, maar komen in box 3. Een fiscaal voordeel dus. In box 3 is een vast bedrag van het vermogen vrijgesteld van belasting. Het heffingsvrije vermogen van 2019 is €30.360,- en voor partners wordt dit bedrag verdubbeld.


Wilt u meer rendement behalen uit uw spaargeld en investeren in vastgoed? Wij helpen u graag bij de aankoop en financiering van uw beleggingspanden.


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Commentaires


 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan het Gustav Mahlerplein 2 te Amsterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page