top of page

 

OP DE HOOGTE

De financiële sector, beleggingspanden en economie.

  • Foto van schrijverOlaf van SLIM

Verhuurhypotheek afsluiten op basis van de huuropbrengsten


Verhuurhypotheek afsluiten op basis van de huuropbrengsten - SLIM Vastgoed Financiering

We zien het steeds vaker, beleggen in vastgoed met het idee dat deze panden in waarde toenemen. Dat is uiteraard één van de voordelen van het beleggen in vastgoed. Naast de waardestijging van het pand behaalt u ook nog eens een aantrekkelijk rendement uit de huurinkomsten. Ontzettend interessant dus!


Huurinkomsten zijn vaak al voldoende voor afsluiten verhuurhypotheek

Bent u op zoek naar een verhuurhypotheek en wilt u deze afsluiten op basis van de huuropbrengsten? Dat is mogelijk, zelfs zonder een inkomen uit bijvoorbeeld loondienst of onderneming! Wanneer u rendement behaalt op uw investering, is het niet meer dan logisch dat deze huurinkomsten worden meegenomen in de berekening. Al uw kosten worden namelijk ook meegenomen, dus waarom de opbrengsten dan niet.


Wanneer kom ik in aanmerking voor een verhuurhypotheek via SLIM?

Wanneer u gaat beleggen in vastgoed, dan wilt u een goed rendement behalen in de vorm van huuropbrengsten. Er zijn een aantal opties waarbij dit van toepassing kan zijn:

  • U koopt een pand dat reeds verhuurd wordt;

  • U koopt een pand om deze te gaan verhuren, zonder huidige huurders;

  • U koopt een pand dat eerst verbouwd moet worden, alvorens u deze gaat verhuren.

In al deze gevallen is het mogelijk om een verhuurhypotheek via SLIM af te sluiten, waarbij de huuropbrengst de vaste lasten dekt. Financieel goed geregeld.


Wat is het verschil tussen een verhuurhypotheek en een normale hypotheek?

Wanneer u een hypotheek als particulier afsluit bij de bank heeft u geen toestemming om dit pand te verhuren. Dit is dan enkel bestemd om zelf in te wonen. Daarom is het van belang om een verhuurhypotheek af te sluiten wanneer u het pand wilt gaan verhuren. Hierbij spreken we dan vaak over een vastgoedhypotheek.


Deze vastgoedhypotheek voorziet u van de mogelijkheid om het pand waarop u een hypotheek afsluit te verhuren. Mocht u dat proberen met een normale hypothecaire lening, dan is dit wettelijk verboden én kan dit veel problemen opleveren voor de toekomst. Door een hogere rente kan de vastgoedhypotheek wel iets duurder zijn dan een normale hypotheek. Houd hier dus zeker rekening mee bij het berekenen van uw rendement.


SLIM Vastgoed Financiering helpt u bij het afsluiten van een vastgoedhypotheek

Bij SLIM zijn we in veel verschillende vastgoedhypotheken thuis. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van deze hypotheken en ze lopen graag met u van A tot Z door het traject heen. Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Zelf uw vastgoedhypotheek berekenen!

Bent u benieuwd hoe hoog het bedrag is dat u kunt financieren bij de aankoop van een beleggingspand? Lees dan eens ons artikel over het berekenen van uw vastgoedhypotheek. In dit artikel leggen we u uit hoe u zelf de leensom berekent. Let op: dit is slechts een indicatie. Koopt u voor het eerst een beleggingspand aan? Lees dan ons artikel over het kopen van uw eerste beleggingspand of neem gerust contact met ons op!


Contact opnemen

Dit is SLIM. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wij helpen met een succesvolle financiering voor beleggingspanden. Neem vandaag nog contact met ons op.


#commercieelvastgoed #beleggingspanden #vastgoedfinanciering #beleggingspandenfinanciering

 

DIT IS SLIM.

Financiering van uw vastgoed.

SLIM Vastgoed Financiering houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in ruime zin bij het proces van het kopen van vastgoed, adviseren van klanten over financiering en bemiddelen bij de totstandkoming van een vastgoedhypotheek. SLIM Vastgoed Financiering B.V. is statutair gevestigd aan De Corridor 5c te Breukelen en heeft eveneens servicepunten in Amsterdam, Laren en Rotterdam. Ingeschreven in het KVK-handelsregister onder nummer 74818635 en in het register van de AFM onder nummer 12048391.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk hoe wij kunnen helpen. Gewoon goed geregeld!

Wij hebben slechts één missie: om het meest succesvolle, creatieve en uitdagende adviesbureau in Nederland te zijn. Met een frisse blik kijken wij naar de behoeften van onze klanten. En ontwikkelen op maat gemaakte strategieën voor de financiering van beleggingspanden. Lees meer over onze diensten.

bottom of page